Jakby ktoś nie znalazł, tj. nie zaglądał do shoutboxa, Kamila wrzuciła tu te dwa linki, dzięki .
A co do samego koncertu... to było coś, dawno już żadnego koncertu nie było, a następne niech będą w tym stylu . Zajefajna atmosfera, wdzięczna publiczność, mili ludzie i dobra zabawa . Okrutne zmęczenie, ale co tam . Ja np. przespałem calutką niedzielę, obudziłem się o (zgrozo) godzinie 19 . I choć mam niewiele czasu na robotę teraz, cieszę się, że mogłem tam być z wami i dawać czadu . Więcej takich imprez!
EDIT:
No i kłania się zarwana nocka przez Krąg!!! Grrrr :P Ale to tam, nie pierwszy raz, a warto było
_________________ 7lĽé˘Ćˆü:úL?˙4ţXü˙j--ťć
Troszkę pokory i spokoju...
Chińczycy mieli rację... ORTOGRAFIA, GŁUPCZE! ;(
Ostatnio zmieniony przez QvAzI Pon Gru 08, 2008 5:23 am, w całości zmieniany 4 razy
Członek Kręgu: Tak
Grupa: I Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 05 Sty 2006 Posty: 140 Skąd: Szczecin - Centrum
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 9:58 am
Jestem tego samego zdania co Mirek !!!
Było superowo Organizatorki - najlepsze na świecie ;D
Parkiet był trochę za śliski, ale daliśmy rade
No i debiut młodych... prawie, że pierwsza klasa ;D Podobało mi się!
I chce więcej takich koncertów...
A kto nie był... niech żałuje
wasza Lonia
_________________ Choćby wos tu było tysionc tysioncami
Mojigo Jasinka ni ma miyndzy wami :]
Członek Kręgu: Tak
Grupa: II
Wiek: 19 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 628 Skąd: konoha-gakure
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 9:34 pm
Uważam że kocert był super kaszuby przynajmniej mi sietak wydaje poszły bardzo dobrze . Faktycznie parkiet był bardzo śliski i sam bardzo wiele razy bym siętam przewrucił ale ogólnie było super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum