W imieniu Zespołu Pieśni i Tańca Ziemi Szczecińskiej „Krąg”, mam zaszczyt zaprosić Państwa do wzięcia udziału w obchodach jubileuszu 40-lecia działalności.
Obchody składać się będą z dwóch części: koncertu galowego oraz balu jubileuszowego.
1. KONCERT
Koncert odbędzie się 27 lutego 2010 roku o godz. w 13:00 – 16:00 w Teatrze Polskim przy ulicy Swarożyca 5. Koszt biletu wynosi 30 zł. Każdy były członek Zespołu ma możliwość rezerwacji maksymalnie dwóch biletów, i proszę przekazać treść owego pisma innym byłym tancerzom Zespołu, do których informacja o jubileuszu nie dotarła z powodu braku danych w bazie adresowej, a którzy po dokonaniu wpłaty będą mogli również uczestniczyć w koncercie „Kręgu”.
Rezerwacja odbywa się na podstawie wpłaty odpowiedniej kwoty na podany numer rachunku bankowego z dopiskiem: nazwisko i imię – koncert jubileuszowy Krąg.
Rada Szkoły przy ZS nr 8, Al. 3 Maja 1A, 70 – 214 Szczecin
numer rachunku bankowego: 27 1050 1559 1000 0022 9576 8218
Biorąc przykład z lat poprzednich, nie ma możliwości wyboru miejsc. Będą one przyznawane, poczynając od pierwszych rzędów, według kolejności wpłat.
Termin wpłat mija z dniem 15 lutego br. Po jego upływie otrzymają Państwo informację, ile dodatkowych miejsc jest jeszcze dostępnych.
Bilety będzie można odebrać:
- na dzień przed koncertem (26 lutego) w siedzibie Zespołu w godzinach 18:00 – 20:00
- w dniu koncertu w godz. 12:30 – 12:55 w Teatrze Polskim.
2. BAL
Bal odbędzie się także 27 lutego, a rozpocznie się o godzinie 21:00. I będzie miał miejsce w Hotelu „Neptun” przy ulicy Jana Matejki 18 w Szczecinie. Koszt balu wynosi 150 zł od osoby. Cena obejmuje wynajem sali, grupy muzyczno-wokalnej, pełne menu bez alkoholu. Istnieje możliwość zakupu napojów alkoholowych na miejscu, lub należy zapewnić je sobie we własnym zakresie, jak i napoje do alkoholu.
Warunkiem uczestnictwa w balu jest wpłata odpowiedniej kwoty na podany wyżej numer rachunku bankowego z dopiskiem: nazwisko i imię – bal jubileuszowy Krąg.
Termin wpłat mija z dniem 15 lutego br.
Proszę o przesłanie wiadomości z nazwiskami osób uczestniczących w koncercie i/lub balu na adres: mariusz@krag.pl .
z poważaniem
i wyrazami należnego szacunku
Mariusz Kowalczyk
Kierownik ZPiT ZS Krąg
_________________ pierwse skrzypki to mi ojciec wystrugoł daje ze
miałem moze ze dwa latka, to mi ojciec wystrugoł z
podeszwy od drewnioka strunę z flaka od królika i
fspaniole zem się wtedy naucył na tyj jednej
strunie grać... http://www.lastfm.pl/user/fakszirak/
_________________ Potrzeba nieustannej odnowy umysłów i serc, aby przepełniała je miłość i sprawiedliwość, uczciwość i ofiarność, szacunek dla innych i troska o dobro wspólne, szczególnie o to dobro, jakim jest wolna Ojczyzna. Karaol Wojtyła ( Jan Paweł II )
Członek Kręgu: Byly Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 30 Gru 2004 Posty: 233 Skąd: ona
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 10:33 pm
nie no... przesada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum