Członek Kręgu: Tak
Grupa: I
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 9:37 pm Jubileusz za nami i ...
Jubileusz za nami (cale szczescie), ale przed nami jeszcze jeden wazny koncert. Wszyscy wiemy ze chodzi o CIOFF. I tu pojawia sie pytanie: "GDZIE SA CI WSZYSCY LUDZIE????". Rozumiem takie rzeczy jak:
-matura (bo sam zdaje)
-praca (pieniazki sa potrzebne)
ale nie niech wszyscy nie mowia, ze sa tak zapracowani, albo maja tyle nauki do matury.
LUDZIE OBUDZCIE SIE!!!
Jak ta tendencja sie utrzyma to CIOFF poleci na 4 pary (max. 6 par, to bedzie juz szalenstwo).
Czy ktos ma jakis pomysl, jak naklonic innych do chodzenia na proby?
Grupa: II
Wiek: 19 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 628 Skąd: konoha-gakure
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 11:04 pm
W tej chwili nie ma nawet tych czterech par, chyba że po każdy układzie była by przerwa na przebieranie.
A co do pomysłów jak nakłonić ludzi do chodzenia, to nie mam żadnych.
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 5:31 pm
macie racje zgadzam się ale zauważcie że większą grupę tańczących na jubileuszu tworzyli studenci którzy jakby nie patrzec maja zajęcia w dość nietypowych godzinach. A pozatym duzo osob dalo sobie te dwa tygodnie na odpoczynek. Więc dajcie narazie na looz.
_________________ "Kto nie ceni swojego życia, nie zasługuje na nie"
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 9:12 pm
Basiu, wiesz ze do ciebie nie mam pretensji, to zdrowie jest wazniejsze.
Ale mowicie o studentach. Watpie, zeby kazdy z nich mial zajecia w poniedzialek srode i piatek od godz. 15-20. Rozumiem, ze pare osob moze nie miec czasu, ale bez przesady. Mam tylko nadzieje, ze kiero znajdzie te (AŻ) 10 par na sobote, bo jakos w to nie chce mi sie wierzyc.
Wiek: 20 Dołączyła: 02 Mar 2006 Posty: 76 Skąd: Parsów =]
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 12:48 pm
Wiesz niektórzy muszą również do domu wracać, po tygodniu spędzonym w Szczecinie... a zajęcia, fakt mamy w dość nietypowych godzinach. poza tym nie wszyscy maturzyści chodzą na zajęcia... i tak w kółko będą jedni zganiać na drugich...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum